Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2006

ELF OF EREHWON


Μια μυθική υπόσταση εισέρχεται στο blog. Φήμες λένε ότι βγαίνει τα βράδια και περιφέρεται στις μεγαλουπόλεις. Μεταξύ Gotham City και Μetropolis, ανάμεσα στις λίμνες και στις θάλασσες, σε ένα φανταστικό ασανσέρ ανεβοκατεβαίνει στη Μέση Γη, διακτινίζεται στα αστέρια και κοροϊδεύει τους κομήτες. Αυθαδιάζει και σου βγάζει τη γλώσσα. Σκέφτεται και σε πειράζει. Σε αγνοεί και σε εμπνέει. Σε αγκαλιάζει, σου δίνει ένα φιλί και μετά σε χαστουκίζει απαλά.
Σου γαργαλάει τη μασχάλη και σου τραβάει τα μαλλιά. Τρέχει παλαβά δεξιά αριστερά και σε ζαλίζει. Φυσάει μέσα στο αυτί σου και εξαφανίζεται. Και αφού τα κάνει όλα αυτά κάθεται πολύ σοβαρά απέναντι σου με ύφος σχεδόν επιπλητικό και σου κάνει υποδείξεις. Kαι εσύ υπακούς έκπληκτος με τον εαυτό σου.
Το ξωτικό δεν είναι απλή ιστορία. Είναι Master of Transforming. Αποκλείεται να μην το αναγνωρίσεις. Είναι ο αέρας που φυσάει και σε ανατριχιάζει . Είναι τα σύννεφα που παίρνουν σκανταλιάρικα σχήματα και κινούνται άναρχα. Είναι ο άνθρωπος που μελαγχολεί και στάζει δάκρυα. Που ερωτεύεται και γελάει. Που ονειρεύεται και πετάει.

Προσεχώς ..........in Disorder.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ξωτικό κλειδώθηκε απέξω. Εκεί που περιφερόταν αμέριμνο και παλαβό κουτούλησε στον τοίχο του Disorder και σωριάστηκε φαρδύ-πλατύ στο πάτωμα.. Μπορεί και να ‘ταν η περιγραφή της υπόστασής του από τον Graoutso που το ζάλισε…….επιπλέον φήμες λένε ότι τόσους αιώνες ύπαρξης το μυαλό του σάπισε και δεν συγκροτεί πλέον απαραίτητες πληροφορίες. Τι τα θέλετε κι αυτά τα ρημάδια τα πασγουοοοορντ?
Το γνωστό-άγνωστο ξωτικό του Erehwon