Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2006

ELF OF EREHWON


Μια μυθική υπόσταση εισέρχεται στο blog. Φήμες λένε ότι βγαίνει τα βράδια και περιφέρεται στις μεγαλουπόλεις. Μεταξύ Gotham City και Μetropolis, ανάμεσα στις λίμνες και στις θάλασσες, σε ένα φανταστικό ασανσέρ ανεβοκατεβαίνει στη Μέση Γη, διακτινίζεται στα αστέρια και κοροϊδεύει τους κομήτες. Αυθαδιάζει και σου βγάζει τη γλώσσα. Σκέφτεται και σε πειράζει. Σε αγνοεί και σε εμπνέει. Σε αγκαλιάζει, σου δίνει ένα φιλί και μετά σε χαστουκίζει απαλά.
Σου γαργαλάει τη μασχάλη και σου τραβάει τα μαλλιά. Τρέχει παλαβά δεξιά αριστερά και σε ζαλίζει. Φυσάει μέσα στο αυτί σου και εξαφανίζεται. Και αφού τα κάνει όλα αυτά κάθεται πολύ σοβαρά απέναντι σου με ύφος σχεδόν επιπλητικό και σου κάνει υποδείξεις. Kαι εσύ υπακούς έκπληκτος με τον εαυτό σου.
Το ξωτικό δεν είναι απλή ιστορία. Είναι Master of Transforming. Αποκλείεται να μην το αναγνωρίσεις. Είναι ο αέρας που φυσάει και σε ανατριχιάζει . Είναι τα σύννεφα που παίρνουν σκανταλιάρικα σχήματα και κινούνται άναρχα. Είναι ο άνθρωπος που μελαγχολεί και στάζει δάκρυα. Που ερωτεύεται και γελάει. Που ονειρεύεται και πετάει.

Προσεχώς ..........in Disorder.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ξωτικό κλειδώθηκε απέξω. Εκεί που περιφερόταν αμέριμνο και παλαβό κουτούλησε στον τοίχο του Disorder και σωριάστηκε φαρδύ-πλατύ στο πάτωμα.. Μπορεί και να ‘ταν η περιγραφή της υπόστασής του από τον Graoutso που το ζάλισε…….επιπλέον φήμες λένε ότι τόσους αιώνες ύπαρξης το μυαλό του σάπισε και δεν συγκροτεί πλέον απαραίτητες πληροφορίες. Τι τα θέλετε κι αυτά τα ρημάδια τα πασγουοοοορντ?
Το γνωστό-άγνωστο ξωτικό του Erehwon

Elf of Erehwon είπε...

Γιούπιιιιιιιι....θυμήθηκα πως με λένε και να'μαι με τίτλο και με τα όλα μου-κομπλέ!
Πάω μια βόλτα μέχρι το Gotham City
(where the grass is green and the girls are pretty) να το γιορτάσω!
Η πόρτα του Disorder ξεκλείδωσε.
Προσδέσου Graoutsο, απογειωνόμαστε....

apple130674 είπε...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋