Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2008

"Ανακοίνωση Ανακοίνωση"

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου του 2006 ο γνωστός/άγνωστος μπλογκερ Graoutso (του συναφιού Michos, που εμείς εδώ για καιρό προφέραμε "Μήτσος", Bitch girl, spacepuke και σια) πόσταρε το τελευταίο του κείμενο. Όλως τυχαίως (?) το τελευταίο του ποστ ανακοίνωνε το θάνατο του James Brown με την ανάλογη φωτο στο φέρετρο και μετά ο Graoutso 'παφ' εξαφανίστηκε...
Απο τότε κάποιος χρησιμοποίησε το νικνειμ του για να ποστάρει δύο, πολύτιμα μεν άσχετα δε, γκρουπ-ποστς κι αυτό ήτανε.

Φήμες τον θέλαν τρελό από πόθο κι έρωτα να ακολουθεί νεράιδες και ξωτικά στους κρεμαστούς κήπους της βαβυλώνας, άλλοι πάλι είπαν πως τον έδιωξε η "γενιά των 700 ευρώ" και τώρα πλένει πιάτα για 750 στην Αμερικα Αμερικα. Κάποιοι πάλι ότι τον ανακάλυψε ταλεντ-σκαουτ και τα βιβλία του κυκλοφορούν με το ψευδώνυμο 'Σώτη Τριανταφύλλου' κι ακόμα άλλοι ότι τον έφαγε η μαρμάγκα (η γνωστή Αφρικάνα αράχνη).

Όμως ο καιρός περνάει κι ο Graoutso (ή Χουντίνι όπως τον φωνάζουμε εμείς εδώ πλέον) άφαντος...

Στην αρχή είπαμε "καλύτερα που έφυγε μπας κι αποκατασταθεί η τάξη σ'αυτό το μπλογκ", αλλά τώρα πια πραγματικά ανησυχούμε! Πάει τόσος καιρός!!
Μέχρι και το χρώμα και η αισθητική εδώ του χώρου έχει γίνει αυτό το εμετί πρασινέ χάλι από μαύρο που ήτανε...α-πα-πα...

Γι'αυτό καλούμε όλους όσους έχουν κάποια πληροφορία, στοιχείο, φωτογραφία, ηχητικό υλικό κτλ. να μας το παραχωρήσουν άμεσα για την επίλυση του μυστηρίου 'H εξαφάνιση του Graoutso' καθώς και να προωθήσουν αυτήν την "ανακοίνωση - ανακοίνωση" σε όποιον εκείνοι θεωρούν κατάλληλο. Παρακαλώ σημειώστε ότι το ραδιόφωνο του Σκάι έχει ήδη πληροφορηθεί και μετά το "χάθηκε λυκόσκυλο" ο Αποστόλης θα εκφωνήσει τα σχετικά για τον Graoutso.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια και το χρόνο σας.

Η ομάδα έλλειψης τάξης

1 σχόλιο:

Sox είπε...

tora to eida..kalio arga para pote..ama ksanaxtupisei o graoutso... eidopoihste mas