Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2006

Web Radio Evolution *Meet Pandora*

Αυτό είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει στο web για μουσική. Σχεδόν ιδιοφυές θα το χαρακτήριζα. Ένα web radio το οποίο παίζει τη μουσική που σου αρέσει και σε βοηθάει να βρείς καινούρια συγκροτήματα κοντινά στα μουσικά σου γούστα. Ακούς δωρεάν μουσική και έχεις έτσι το ραδιοφωνικό σταθμό που πάντα ονειρευόσουνα. Μουσική που γουστάρεις, χωρίς άθλιους εκφωνητές-παραγωγούς που λένε ότι μαλακίες τους κατέβουν και το σημαντικότερο, χωρίς διαφημίσεις, χορηγούς και playlists .

Το Pandora Radio δουλεύει πολύ απλά. Φτιάχνεις σταθμούς στους οποίους βάζεις καλλιτέχνες ή τραγούδια που σου αρέσουν. Στην πορεία αρχίζουν να παίζουν τα τραγούδια/καλλιτέχνες που διάλεξες καθώς και άλλα παρόμοια. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις rate αυτό που ακούς και έτσι να διαμορφώσεις τη μουσική ανάλογα με τα ακριβή γούστα σου. Σύντομα θα έχεις ανακαλύψει ένα σωρό καινόυρια συγκροτήματα που αγνοούσες και η μουσική σου παιδεία θα απογειωθεί.

Το Pandora Radio είναι δωρεάν και απλώς κάνεις ένα registration με το email σου. Επίσης στο registration θα σου ζητήσει να βάζεις zip code από US. Μην μασήσεις βάλε 90001 και είσαι έτοιμος.

Καλή ακρόαση

www.pandora.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: